19 Mart 2013 Salı

Handy Kids Alışverişimiz ve Aktivitelerimiz

Geçtiğimiz pazar nihayet Handy Kids 'ten almayı düşündüğüm aktivite setlerini aldım :)
O akşam hemen Kız Bebek Giydirme'yi yaptık Derin'le birlikte.
İçinden 3 farklı ten renginde kız bebek şeklinde eva, bu 3 kıza birer kıyafet  (1 adet elbise, 2 üst, 2 de alt ) ayakkabılar, 3 değişik saç, bilezikler, 2 çanta, 1 güneş gözlüğü, yüzlerine yapıştırmak için dudaklar, gözler çıkıyor. Yapıştırmak için bir tüp içinde beyaz tutkal çıkıyor. Biz bu tutkalla Pony setini de yapıştırdık. Oldukça yeterli.
Yukarda bahsettiğim tüm parçalar evadan.
Derin çok keyifle oynadı.





Dün, pazartesi günü ikimiz de evdeydik ve Pony setini yaptık. 
Bu setin içinden, 1 pembe pony, 1 mor tek boynuzlu at, 1 de kale için bazı parçalar çıkıyor. Bunları süslemek için pembe,mor ve sarı evadan kalpler, yıldızlar, kelebekler çıkıyor. Bunların yanında sarı, açık mavi, koyu mavi düz evalar var. Kalenin çok az parçası hazır kesilmiş halde. Kalan eksik parçaları bu düz evalardan kendim kestim ve istediğimiz parçaları ekledik. 
Bunun dışında süslemek için pırıltılı yapıştırıcı çıkıyor.






Ben bu setleri çok sevdim. Ama farkettim ki, hep eva'lı setler almışım. Şimdi biraz da ahşap ve alçı setlerinden alacağım :)

2 yorum:

  1. Oyuncak magazasindanmi aldiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, ben Handy Kids'in web sitesinden almıştım. http://www.handykids.com.tr/index.php Ama devam ediyorsa, Nezih'lerde de satılıyordu bir ara. En iyisi web sitesinden alabilirsiniz. Bazen de Kids Create ismiyle Unnado'da satışa çıkıyor.

      Sil